Sorin Cigher - Familia viitorului

http://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/Sorin_Cigher_Familia_viitorului_23_Septembrie_2017.jpgFamilia viitorului

Când familia a fost concepută, Creatorul i-a trasat un drum lung, o traiectorie de durată, dovedită de istorie. Ideea de bărbat și femeie a fost inventată de Dumnezeu. Mecanismul familiei a funcționat foarte bine în toată perioada de până acum. Perpetuarea rasei umane a fost posibilă, generații întregi s-au dezvoltat în armonie, familia a dat umanității oameni iluștri, societatea s-a dezvoltat în condițiile stabilite de Creator.

Sunt întristat că se dorește implementarea unui soi de familie ,,modernă”, artificială, care va duce la o societate anemică și fără nicio perspectivă, fără viitor! Suntem martorii unor fenomene ciudate care se petrec în lumea așa-zis civilizată, presiunile sunt tot mai mari pentru a ceda și vedem cu ochii noștri cum țări conservatoare ne surprind prin decizii progresiste.

Sunt realist, știu că trendul deocheat îi cuprinde pe tot mai mulți, neobișnuitul a început să devină firesc, iar cei care își păstrează valorile sunt repudiați, tratați ca anormali.

Sunt bucuros, însă, că Dumnezeu este în control, iar familia viitorului poate fi aceea care nu și-a schimbat structura, conținutul și nici formele. Familia care concepe, crește, educă, familia care oferă copiilor un tată și o mamă va rămâne familia de perspectivă. În rest, asocierile care se doresc a fi acceptate ca familie nu au suportul istoriei, dar nici viitor.

Cred în familia așa cum a fost proiectată, cred că trebuie să rămână un nucleu, o celulă de bază a societății, fie ea și modernă. De fapt, familia formată dintr-un bărbat și o femeie nu împiedică succesul, progresul, bunăstarea, modernizarea, expansiunea etc, dimpotrivă, doar prin ea se poate construi o societate trainică. ,, Caci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde…” (Ieremia 29:11) este promisiunea Creatorului familiei!

Sorin Cigher 23 septembrie 2017

Foto: www.timpul.md

Deocamdata nu exista comentarii!Momentan nu exita documente atasate articolului!
Versetul Zilei
Departamente
RUGACIUNE
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
STUDIU
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
TINERET
Intalnire de tineret

Vineri 18:00 - 20:00
 
GRADINITA
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
Salutul Bisericii
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.

1 Tesaloniceni 5:23
Vizitatori
Total vizitatori: 78165
Acasa      Despre noi      Editorial      Biblia      Evenimente      Multimedia      Live      Misiune      Gradinita      Contact
Contact :   Str. Verzariei nr.2
                    Sibiu - 550049
                    Romania, Sibiu
                    Telefon: 0269/227838
                    E-mail : office@bisericabaptistasion.ro
Program :  Duminica 10:00 - 12:00, 18:00 - 20:00
                     Miercuri 08:00 - Zi de Post si Rugaciune
                     Miercuri 19:00 - 21:00 (Rugaciune si studiu biblic)
                     Joi 19:00 - Repetitii de Cor
                     Vineri 19:00 - 21:00 (Intalnire de tineret)
 
 
 
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos. 1 Tesaloniceni 5:23

1 Tesaloniceni 5:23