Cand nimic nu mai e la fel... Cineva ramane acelasi! - Sorin Cigher 23 martie 2020

Meditatie    ziua a 9-a

Când nimic nu mai e la fel... Cineva rămâne același!​

Isus Hristos este același ieri și azi și în veci!

(Evrei 13:8)

https://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/Meditatie-Sion-Sibiu-23-Martie-2020.jpg

     Poate te întrebi, în zilele acestea, dacă este ceva care mai seamănă cu ce știai odată. M-am trezit dimineață și nu mi-a venit să cred: început de primăvară cu zăpadă de 15 centimetri. Ningea ca de Crăciun... M-am bucurat de încântarea copiilor, dar am realizat că nu mai seamănă cu primăverile pe care le-am știut odată. 

Mergem pe străzi și nu suntem obișnuiți cu ele goale. Ne întâlnim unii cu alții, dar toți refuză să dea mâna, de frică, din pricina recomandărilor sau din protecție exagerată. Fiecare om pe care îl întâlnim este un suspect de contaminare..., un potențial purtător de virus și nu vrem să riscăm. Magazinele care erau pline de cumpărători au lacătul pus și un anunț mare: Suntem în carantină!

Vedem cu toții aceste mesaje și treptat, începem să ne obișnuim. Școlile sunt închise, bate vântul rece de Sibiu prin ele. Bisericile sunt goale. Am avut azi un sentiment de pustiu, de părăsire când am intrat în clădire. Vizitam bunicii odată..., bunicii își vizitau nepoții, copiii, dar acum..., nimic nu e ca înainte... Pe toate planurile, lucrurile s-au schimbat. Reconfigurarea este obligatorie pentru fiecare dintre noi, pentru a ne menține echilibrul și a nu ne pierde nădejdea.

Dacă pe plan pământesc, nimic nu mai seamănă, nimic nu este la fel, am să vă spun, pe scurt despre Cineva care rămâne Același. Când totul este supus schimbării, El rămâne neschimbat. Nu se schimbă în credincioșie, în dragoste, în bunătate, în sacrificiu. El a promis și se ține de Cuvânt. Cuvântul Lui este plin de putere. Cine și-a pus încrederea în El nu a fost dezamăgit niciodată. Când omul L-a căutat, El s-a ținut de promisiune și s-a lăsat găsit. Când cineva a apelat la El, cu încredere, El nu i-a întors spatele, ci l-a luat în brațe. Când un păcătos și-a mărturist păcatele, El a iertat totul. Dacă cineva a căzut, El s-a aplecat spre El și l-a ridicat. Atunci când s-a rănit cineva, El i-a legat rănile și l-a făcut bine! Acesta este Domnul Isus Hristos!

Experimentează-L! Încearcă să vezi cât de bun este! În această vreme schimbătoare, ai nevoie de cineva care nu se schimbă! În acest timp necunoscut, ai nevoie de Cineva care îți cunoaște viitorul. Viitorul tău poate fi în siguranță, doar atunci când ți l-ai predat în mâna Celui care este stăpân peste el.

Vei vedea că nu este o poveste, El este real. Este aproape, foarte aproape de cei care Îl caută. În aceste vremuri, ai o singură șansă: Isus Hristos care nu se schimbă. Merită să încerci și te vei convinge singur. Dacă toată agitația cu virusul acesta te-a adus în fața lui Hristos și îți dă șansa să devii alt om, s-a meritat toată frământarea aceasta!

Cigher Sorin, Sibiu

23 martie 2020

Deocamdata nu exista comentarii!Momentan nu exita documente atasate articolului!
Versetul Zilei
Departamente
RUGACIUNE
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
STUDIU
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
TINERET
Intalnire de tineret

Vineri 18:00 - 20:00
 
GRADINITA
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
Salutul Bisericii
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.

1 Tesaloniceni 5:23
Vizitatori
Total vizitatori: 138940
Acasa      Despre noi      Editorial      Biblia      Meditatii      Multimedia      Live      Misiune      Evenimente      Contact
Contact :   Str. Verzariei nr.2
                    Sibiu - 550049
                    Romania, Sibiu
                    Telefon: 0269/227838
                    E-mail : office@bisericabaptistasion.ro
Program :  Duminica 10:00 - 12:00, 18:00 - 20:00
                     Miercuri 08:00 - Zi de Post si Rugaciune
                     Miercuri 19:00 - 21:00 (Rugaciune si studiu biblic)
                     Joi 19:00 - Repetitii de Cor
                     Vineri 19:00 - 21:00 (Intalnire de tineret)
 
 
 
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos. 1 Tesaloniceni 5:23

1 Tesaloniceni 5:23