Crestinii sibieni solidarizeaza cu familia Bodnariu, Nan si Radulescu.

https://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/protest_sibiu_romania_impotriva_barnevernet_norvegia_30.01_.2016_1_1024_x_622_.jpg

Crestinii sibieni solidarizeaza cu familia Bodnariu, Nan si Radulescu.

La initiativa bisericilor evanghelice sibiene, sambata, 30 ianuarie 2016, intre orele 12.00 - 14.30, in Sibiu va avea loc un mars de protest fata de abuzurile Norvegiei, savarsite prin Barnevernet, si un miting de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan, Radulescu si alte familii despartite in mod inuman si violent de proprii copii.

 

https://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/protest_sibiu_romania_impotriva_barnevernet_norvegia_30.01_.2016_2_650_x_347_.jpg


Demonstratia va incepe la ora 12.00, in fata Garii Sibiu. De la gara se va merge in coloana pe str. General Magheru,str. Constitutiei, Bulevardul Coposu, str. Nicolae Balcescu, spre Piata Mare. Marsul de protest se va incheia in Piata Mare, unde ne vom ruga Bunului Dumnezeu si vom avea cateva luari de cuvant.


Prin marsul si mitingul nostru ne exprimam public si ferm:

  1. Solidaritatea cu familia Ruth si Marius Bodnariu, cu familia Mihaela si Dumitru Nan, Claudia si Marius Radulescu si cu celelalte familii ale caror copii au fost rapiti de statul norvegian, in mod abuziv, la adapostul unor legi inumane si nedrepte.
  2. Protestul fata de Norvegia, stat care se pretinde a fi model de democratie pentru celelalte natiuni, dar care prin Barnevernet abuzeaza dreptul fundamental al familiei de a fi impreuna: parinti si copii. Niciun stat din lume nu are dreptul de stapan peste copiii nostri. Acest drept apartine lui Dumnezeu si a fost incredintat parintilor. Cerem Norvegiei sa inapoieze grabnic parintilor lor pe copii familiilor Bodnariu, Nan si Radulescu.
  3. Atragem atentia opiniei publice internationale ca interventia brutala si nejustificata a agentiei Barnevernet, prin separarea copiilor Bodnariu, Nan, Radulescu si a altor familii de romani si nu numai, de caldura caminului familiei naturale, este un abuz grosolan impotriva drepturilor fundamentale ale copilului. Fiecare copil are dreptul sa locuiasca impreuna cu parintii si fratii sai. Acest drept al copiilor Bodnariu, Nan si Radulescu a fost abuzat de statul norvegian.
  4. Afirmam si aparam dreptul dat de Dumnezeu parintilor de a-si creste copiii in spiritul invataturii crestine. Parintele are dreptul de a-i avea alaturi pe copiii. Copiii au dreptul de a fi impreuna cu parintii si fratii lor. Sustinem unitatea familiei: copiii si parintii trebuie sa vietuiasca impreuna.
  5. Apreciem si sustinem eforturile facute de statul roman pentru intregirea familiilor Bodnariu si Nan. Cerem statului roman sa se implice ferm, pe toate caile diplomatice si juridice in vederea revenirii copiilor romani din Norvegia in mijlocul familiilor lor.
  6. Apreciem si sustinem eforturile europarlamentarilor romani facute pentru semnalarea abuzurilor facute de Norvegia impotriva familiilor Bodnariu si Nan. Cerem institutiilor europene sa se implice in corectarea abuzurilor facute de statul norvegian impotriva drepturilor fundamentale ale copilului si ale familiei.
  7. In aceiasi masura, prin demonstatia noastra, afirmam identitatea si unitatea familiei, asa cum a fost randuita de Bunul Dumnezeu. Potrivit Sfintelor Scripturi, noi credem ca familia este casatoria dintre un barbat si o femeie, care isi nasc si cresc impreuna copiii.

Invitam pe toti locuitorii Sibiului si ai imprejurimilor, indiferent de nationalitate, confesiune crestina sau religie sa se alature acestui demers de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan si Radulescu. Veniti sa ne ajutam impreuna copiii si frati, veniti sa facem impreuna zid pentru a ne apara familiile, valorile si identitatea noastra crestina.

 

https://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/protest_sibiu_romania_impotriva_barnevernet_norvegia_30.01_.2016_3_1024_x_487_.jpg

* Sursa: www.bisericaemanuel.ro

Deocamdata nu exista comentarii!Momentan nu exita documente atasate articolului!
Versetul Zilei
Departamente
RUGACIUNE
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
STUDIU
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
TINERET
Intalnire de tineret

Vineri 18:00 - 20:00
 
GRADINITA
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
Salutul Bisericii
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.

1 Tesaloniceni 5:23
Vizitatori
Total vizitatori: 138938
Acasa      Despre noi      Editorial      Biblia      Meditatii      Multimedia      Live      Misiune      Evenimente      Contact
Contact :   Str. Verzariei nr.2
                    Sibiu - 550049
                    Romania, Sibiu
                    Telefon: 0269/227838
                    E-mail : office@bisericabaptistasion.ro
Program :  Duminica 10:00 - 12:00, 18:00 - 20:00
                     Miercuri 08:00 - Zi de Post si Rugaciune
                     Miercuri 19:00 - 21:00 (Rugaciune si studiu biblic)
                     Joi 19:00 - Repetitii de Cor
                     Vineri 19:00 - 21:00 (Intalnire de tineret)
 
 
 
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos. 1 Tesaloniceni 5:23

1 Tesaloniceni 5:23