Mesajul pastorului

https://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/IMG_9961_1024x683_thumb.JPG

Dragi vizitatori,

Bine ati venit pe situl bisericii noastre!

Dorim sa fim cat mai aproape fata de cei care sunteti departe de noi!

Avem bucuria sa va prezentam activitatea si noutatile care sunt in biserica noastra. Asa va putem improspata amintirile frumoase petrecute alaturi de noi sau sa cunoasteti fratietatea de la Sion.

Biserica noastra doreste sa fie o familie deschisa, plina de caldura sufleteasca si armonioasa si sa devina un sprijin ori de cate ori cineva il cauta pe Domnul.

Dorim sa va asiguram ca, asa cum ne-a invatat Domnul Isus Hristos, vom fi gata sa stam sub umbra crucii Sale  si sa propovaduim Evanghelia eliberarii de sub jugul robiei. Suntem gata sa invatam mai mult, sa ne pocaim in fiecare zi, suntem oameni cu slabiciuni care atata vreme cat suntem pe pamant le vom purta cu noi, pana ne vom desparti de acest pamant si vom petrece vesnicia cu El unde scapam de orice pacat!  Recunostem ca suntem in ,,cariera,, de lucru a Domnului si va invitam sa faceti parte din aceasta familie frumoasa a Domnului Isus Hristos care are o tinta, cerul!

Suntem mantuiti doar prin credinta in jertfa Domnului nostru Isus Hristos si nu prin meritele noastre, convingerea ferma pe care o au membrii bisericii Sion!   Modelul nostru suprem ramane Domnul Isus Hristos.

Biserica Baptista Sion doreste sa-si exprime viziunea, aceea de-a cauta sa calce pe urmele Domnului Isus, sa paseasca pe calea ingusta care duce spre cer, sa invite oamenii  din jur la Golgota, locul de unde omul pleaca transformat!

Dorim ca toti cei ce pasesc in biserica noastra sa experimenteze intalnirea reala cu Mantuitorul.Gustati sa vedeti ce bun este Domnul! De asemenea cei ce accesati aceasta pagina sa fiti incurajati si sa simtiti ca la o distanta de un click puteti fi aproape de noi!

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti vizitatorii nostri!

Cu drag, pastor Cigher Dumitru Sorin