https://www.bisericabaptistasion.ro/file/images/articole/IMG_9961_1024x683_thumb.JPG 

Dragi vizitatori,

 

Bine ati venit pe situl bisericii noastre!

 

 

Dorim sa fim cat mai aproape fata de cei care sunteti departe de noi!

Avem bucuria sa va prezentam activitatea si noutatile care sunt in biserica noastra. Asa va putem improspata amintirile frumoase petrecute alaturi de noi sau sa cunoasteti fratietatea de la Sion.

Biserica noastra doreste sa fie o familie deschisa, plina de caldura sufleteasca si armonioasa si sa devina un sprijin ori de cate ori cineva il cauta pe Domnul.

Dorim sa va asiguram ca, asa cum ne-a invatat Domnul Isus Hristos, vom fi gata sa stam sub umbra crucii Sale  si sa propovaduim Evanghelia eliberarii de sub jugul robiei. Suntem gata sa invatam mai mult, sa ne pocaim in fiecare zi, suntem oameni cu slabiciuni care atata vreme cat suntem pe pamant le vom purta cu noi, pana ne vom desparti de acest pamant si vom petrece vesnicia cu El unde scapam de orice pacat!  Recunostem ca suntem in ,,cariera,, de lucru a Domnului si va invitam sa faceti parte din aceasta familie frumoasa a Domnului Isus Hristos care are o tinta, cerul!

Suntem mantuiti doar prin credinta in jertfa Domnului nostru Isus Hristos si nu prin meritele noastre, convingerea ferma pe care o au membrii bisericii Sion!   Modelul nostru suprem ramane Domnul Isus Hristos.

Biserica Baptista Sion doreste sa-si exprime viziunea, aceea de-a cauta sa calce pe urmele Domnului Isus, sa paseasca pe calea ingusta care duce spre cer, sa invite oamenii  din jur la Golgota, locul de unde omul pleaca transformat!

Dorim ca toti cei ce pasesc in biserica noastra sa experimenteze intalnirea reala cu Mantuitorul.Gustati sa vedeti ce bun este Domnul! De asemenea cei ce accesati aceasta pagina sa fiti incurajati si sa simtiti ca la o distanta de un click puteti fi aproape de noi!

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti vizitatorii nostri!

 

Cu drag, pastor Cigher Dumitru Sorin

Versetul Zilei
Departamente
RUGACIUNE
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
STUDIU
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
TINERET
Intalnire de tineret

Vineri 18:00 - 20:00
 
GRADINITA
Domnul sa va indrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu si spre rabdarea lui Hristos!2 Tesaloniceni 3:5
Salutul Bisericii
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.

1 Tesaloniceni 5:23
Vizitatori
Total vizitatori: 154901
Acasa      Despre noi      Editorial      Biblia      Meditatii      Multimedia      Live      Misiune      Evenimente      Contact
Contact :   Str. Verzariei nr.2
                    Sibiu - 550049
                    Romania, Sibiu
                    Telefon: 0269/227838
                    E-mail : office@bisericabaptistasion.ro
Program :  Duminica 10:00 - 12:00, 18:00 - 20:00
                     Miercuri 08:00 - Zi de Post si Rugaciune
                     Miercuri 19:00 - 21:00 (Rugaciune si studiu biblic)
                     Joi 19:00 - Repetitii de Cor
                     Vineri 19:00 - 21:00 (Intalnire de tineret)
 
 
 
Dumnezeul păcii să vă sfințească El Însuși pe deplin și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos. 1 Tesaloniceni 5:23

1 Tesaloniceni 5:23