Cum poti deveni membru al bisericii?

https://www.bisericabaptistasion.ro/file/poza1.jpg

In biserica noastra poti deveni membru prin urmatoarele cai :

– prin botez ( cand un om doreste sa faca parte din  comunitatea baptista alege sa faca botezul in Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh)

– prin transfer – ( cand cineva se transfera dintr-o biserica evanghelica in Sibiu si alege de buna voie sa faca parte din biserica noastra)

– prin cerere de membru ( in situatia in care cineva nu apartine de nici o biserica, daca s-a indeparatat de Domnul si dupa mai multa vreme Domnul i-a schimbat viata in mod real, poate participa impreuna cu noi la serviciul de inchinare si dupa o vreme de cercertare poate depune cererea membrala)

– apartinatorii sunt toti copiii membrilor din biserica, cei care sunt pusi sub disciplina din diferite motive de abatare de la invatatura sau cadere in pacat.

        Cel mai important lucru in acesta viata este sa iti fie scris numele in Cartea Vietii. Sa cauti din toata inima Calea Domnului Isus Hristos, acest lucru conteaza intr-un final!

        Daca in biserica noastra te simti bine, daca ti se potriveste felul de inchinare, daca simti prezenta Domnului, vino si nu ezita! 

        Vreau sa stii ca biserica nu este un CLUB DE SFINTI!  Biserica este  SPITALUL PENTRU PACATOSI!

        Toti oamenii care au fost framantati de probleme, pacate si neimpliniri, aceia care l-au descoperit pe Domnul Isus Hristos pot face parte din MAREA FAMILIE A DOMNULUI ISUS HRISTOS!

Te asteptam cu drag!